CÉGES VIDEÓ - REKLÁMFILM KÉSZÍTÉS - ESKÜVŐ ÉS RENDEZVÉNY VIDEÓ

Ha mozgófilmmel szeretné bemutatni cégét akár interneten akár promóciós DVD-n, mi elkészítjük azt.

A mai technika lehetővé teszi, hogy FullHD minőségben lehessen digitális formátumban filmeket, fényképeket készíteni. Ezzel a minőségi szinttel
álunk Önök rendelkezésére.


CÉGES FILM, BEMUTATKOZÓ FILM KÉSZÍTÉS (VIDEÓKBŐL, KÉPEKBŐL)

Vállakozások, cégek, magánszemélyek igen jól bemutathatják terméküket, szolgáltatásukat az interneten egy-egy jól sikerül kisfillmel, akár weboldalukba építve, vagy bármely videómegosztó oldalon. Ez a mai világban szinte már kötelező :)

 


ESKÜVŐI VIDEÓZÁS - DVD KÉSZÍTÉS

Az a pillanat, amikor egy pár kimondja a boldogító IGEN-t, mindenki életében az egyik legfontosabb nap legszebb pillanata. A rengeteg készülődés és sürgés-forgás közben természetesen a legfontosabb teendők között szerepel egy megbízható fotós felkeresése, aki életre szóló emlékeket készít rólunk a nagy napon. Azonban sokan megfeledkeznek arról, hogy ezt a nemes napot mozgófim formájában is megörökítsék. Pedig nincs is annál tartalmasabb szórakozás, mint amikor az esküvői képek végignézegetése után betoljuk a DVD lejátszóba a legfontosabb lemezünket, és jókat sírunk-nevetünk a családunkkal, barátainkkal a nagy esemény minden pillanatán.

A felvett anyagot természetesen ízlés szerint megvágva, vagy akár eredeti terjedelmében a megrendelőnek átadjuk. Lehetőség van a legprofibb videoszerkesztő programban még "feldíszíteni" a nyersanyagot, különböző effektekkel, átmosásokkal, szövegekkel, amelyek különleges hangulatot adnak a kisfilmnek. A videot akár a fotós által készített képekkel összedolgozva is lehet szépíteni, így a tv készüléken felváltva jelenhetnek meg a mozgó pillanatok, és a fotós által elkapott pillanatok is.

Természetesen több csomagból választhat a kedves megrendelő, de minden esetben profi HD kamerával végezzük a videozást.

Midi csomag:
Szertartás alatti videozás

Mini csomag:
Szertartás és fényképezkedés alatti videozás

Medium csomag:
Szertartás és fényképezkedés
valamint a buli alatti videozás éjfélig.

Maxi csomag:
Szertartás és fényképezkedés,
buli alatti videozás a lagzi végéig.

Ultra maxi csomag:
Készülődés reggeltől, szertartás, fényképezkedés,
buli alatti videozás a lagzi végéig.

Természetesen a fenti csomagok kombinálhatók is, tehát ha valaki a készülődést és a midi csomagot választja, az is megoldható.

Reméljük kellemes meglepetést okozunk majd mukánkkal, és életre szóló élményt adunk az elkészített kisfilmmel minden kedves ifjú párnak.